• Projecten
afbeelding Marnix Academie Utrecht

Projecten

In de loop der jaren heeft Derks Schilders reeds vele projecten gerealiseerd.

Hiernaast vindt u een dwarsdoorsnede van een aantal hiervan, waarbij ze op alfabetische volgorde gerangeerd staan.

Wilt u weten wat onze kennis van zaken voor úw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Het speerpunt van het bedrijf is het onderhouden van hygiënische ruimten in de branches farmacie, voedingsmiddelentechnologie, ziekenhuizen, laboratoria e.d.

Met vaste partners worden kleine nieuwbouwprojecten uitgevoerd. Continuïteit in het bedrijfsproces is van groot belang. Vandaar dat woningbouwprojecten een welkome aanvulling zijn op ons dienstenpakket.

Particulieren zijn een groeiende klantengroep. Temeer omdat Derks Schilders onderhoud als een doorlopende activiteit ziet.

Van oudsher restaureert Derks Schilders monumenten. Daarvoor hebben wij speciaal opgeleid personeel in dienst. Zij kunnen vergulden, hout- en marmerimitaites uitvoeren en glas-in-lood panelen restaureren, ontwerpen en fabriceren. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat zij het traditionele schilderwerk tot in de perfectie beheersen.

Wij werken met een aantal vaste partners, waarbij we de meest uiteenlopende ultiliteitsgebouwen beglazen, schilderen en behangen.

Minimale hinder op de werkvloer!

Onze werkzaamheden worden volledig afgestemd op uw werkprocessen

Maak nu een afspraak

Voor renovatie-, restauratie-, onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouw