• Profiel

Kwaliteit, vakmanschap en souplesse gebundeld in een naam: Derks Schilders

De geschiedenis van Derks Schilders gaat terug tot 1846. Het is een familiebedrijf waarbij inmiddels de vijfde generatie hard werkt aan klanttevredenheid.

Kennis van zaken
Ons motto heeft aan de ene kant betrekking op de knowhow die we in ruim 160 jaar hebben ontwikkeld. Aan de andere kant verwijzen we ermee naar de zakelijke, planmatige en prestatiegerichte werkwijze waarmee we ons onderscheiden. Zo gaan onze schilders op pad met een werkmap die onder meer de werkplanning, weekrapporten, kleurafspraken en contactpersonen bevat. Dat is wel zo praktisch en efficiënt. Al onze mensen kennen de afspraken die zijn gemaakt. U kunt ze bijna overal op aanspreken. Bijkomende werkzaamheden worden zo eenvoudig ter plekke geregeld.

Kwaliteit gewaarborgd
Om de grote mate van verantwoordelijkheid bij onze mensen te kunnen waarborgen, voeren we werkzaamheden zoveel mogelijk uit volgens een vaste methodiek. Kwaliteitsprocedures zijn geïntegreerd in onze geautomatiseerde bedrijfsprocessen.

AF-erkend
Derks Schilders is een AF-erkend bedrijf. Dit houdt in dat u verzekerd bent van een standaardgarantie op kwaliteit. Tevens zijn hierdoor onderworpen aan een onafhankelijke en bindende klachtenprocedure.

Derks Functioneel Kleurgebruik
Derks Schilders is onderdeel van de Derks Groep, waartoe ook Derks Functioneel Kleurgebruik behoort. Derks Functioneel Kleurgebruik zet deskundigheid op het gebied van kleurgebruik in om een bijdrage te leveren aan procesoptimalisatie, de verbetering van veiligheid en hygiëne en het terugdringen van ziekteverzuim.

Bekijk hier meer informatie over onze diensten zoals industrial coating en 2 componenten coating of vraag een offerte aan.

Pand van Derks Schilders

Minimale hinder op de werkvloer!

Onze werkzaamheden worden volledig afgestemd op uw werkprocessen

Maak nu een afspraak

Voor renovatie-, restauratie-, onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouw