• Renovatie en restauratie

Houtrot reparaties

Naast schilderwerk verzorgen wij ook houtrot reparaties. Zowel bij deuren, ramen als kozijnen kan houtrot voorkomen.

Vervelend, maar vaak prima te herstellen. Zeker als je er op tijd bij bent. Is de schade al te groot, dan kunnen we het complete houtwerk vervangen. Daarnaast leveren wij complete deuren en ramen om het geheel goed te herstellen.

Controleren op houtrot 
Houtrot is niet altijd zichtbaar. Vaak zit er nog een laag verf op. Het is eenvoudig te controleren door op het hout te drukken. Wanneer het zacht aanvoelt, is er vaak sprake van houtrot. Ook is het eenvoudig te testen met een schroevendraaier. Zolang je weerstand voelt is er niets aan de hand. Voel je geen weerstand, dan is er werk aan de winkel. 

Houtrot laten repareren 
Zoals gezegd is houtrot vaak prima te herstellen. Op deze manier bespaar je flink op de kosten, kozijnen laten vervangen is namelijk een stuk duurder. Bij het herstellen van houtrot verwijderen wij eerst de zwarte en rotte plekken. De gaten vullen we op met een zeer kwalitatieve houtrotvuller. Vervolgens verzorgen we uiteraard ook het nodige schilderwerk. Er is vrijwel niets meer zichtbaar van de herstelwerkzaamheden. Zo zijn je kozijnen de komende jaren weer in topconditie!

Meer weten over houtrot reparaties? Neem vrijblijvend contact met ons op

onderhoudsplan

Derks Schilders voert al jaren een abonnement voor het onderhoud van woningen. Wij vergelijken het vaak met de tandartspraktijk van vroeger: eerst saneren en daarna structureel bijhouden.

Gietvloer

Derks Schilders levert naast professioneel schilderwerk ook schitterende gietvloeren.

Derks Schilders is allround glasspecialist.

Steeds meer opdrachtgevers zien in dat planmatig en prestatiegericht vastgoedonderhoud écht z’n geld oplevert.

Op het gebied van renovatie en restauratie vertaalt onze kennis van zaken zich in een verregaande betrokkenheid bij de projecten die we aannemen.

Minimale hinder op de werkvloer!

Onze werkzaamheden worden volledig afgestemd op uw werkprocessen

Maak nu een afspraak

Voor renovatie-, restauratie-, onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouw